Robin Good Deals heeft een droom…

… over een eerlijke klantbehandeling door bedrijven en overheden. Niets meer en niets minder.

 

Eerlijke klantbehandeling van loyale klanten

JA, eerlijke klantbehandeling! Robin Good Deals is geschrokken van de wijze waarop bedrijven en overheden hun loyale klanten uitmelken. Marketeers bij retailbedrijven zien loyale klanten vooral als melkkoe. Ze weten immers dat de ruime meerderheid toch geen actie onderneemt wegens tijdgebrek of onvoldoende kennis. Denigrerend wordt deze groep de ‘sleepers’ genoemd. Gevolg is dat nieuwe klanten gelokt worden met scherpe prijzen, terwijl u als loyale klant een aanzienlijk hogere prijs in rekening krijgt. Onderzoek van Robin Good Deals wees uit dat de meeste loyale klanten dit zéér oneerlijk vinden.

Als meer en meer klanten dit niet langer accepteren en stemmen door over te stappen van leverancier, zullen meer en meer bedrijven zich achter de oren krabben en gaan bedenken hoe ze hun bestaande klanten eerlijker kunnen behandelen. Een recent voorbeeld hiervan is mijn voormalige werkgever SNS. Doordat het weglopen van hypotheekklanten als een groot probleem ervaren werd, werd mij gevraagd uitstroomanalyses te maken van de portefeuille hypotheekklanten, welke vervolgens leidde tot de ontwikkeling van de SNS Hypotheek Looptijdservice.

 

Sjoemelstroom = Géén groene stroom

Veel energieleveranciers investeren niet in nieuwe duurzame energiebronnen, maar kopen voor €2,- per jaar per huishouden certificaten (GvO’s), bijvoorbeeld van Noorse waterkrachtcentrales uit de jaren ’80. Uiteraard maken ze wel graag reclame met deze sjoemelstroom. Meer weten? Zie filmpje en lees meer over gemeenten en sjoemelstroom.

 

‘Gratis’ advies = Géén advies

Financieel adviseurs, straatverkopers en vergelijkingssites die ‘gratis’ advies geven leven van provisies en kick-backs van de leverancier van wie ze de producten verkopen. Het is eenvoudig te raden welke product van welke leverancier als beste uit de bus komt… Jammer genoeg is dit bijna nooit de beste deal voor u.

 

Uw held: Robin Good Deals

Uw held Robin Good Deals ziet het als haar missie u te helpen een eerlijke klantbehandeling af te dwingen bij bedrijven en de overheid, te beginnen bij de energieleveranciers.

 

Doe mee! Stem met uw portemonnee voor een eerlijke klantbehandeling!

Bespaar tot €400 per jaar met een Robin Good Energieadvies én maak een einde aan greenwashing door energieleveranciers. Robin Good Deals wil u als consument voorzien van onafhankelijk advies. Dat betekent dat wij de rekening van het onafhankelijke advies rechtstreeks bij de klant, bij u dus, zullen neerleggen. Immers, eerlijkheid duurt het langst!

 

Nu: 50% Introductiekorting op Robin Good Energieadvies

Deel en like dit bericht en maak kans op 50% introductiekorting op het Robin Good Energieadvies. 1 op de 10 delers ontvangt de korting.

 

Ben Boschker

Ben Boschker,

Namens Robin Good Deals

‘Alles voor een eerlijke klantbehandeling!’