Robin Good Energieadvies

Wij doneren uw club 25% van de fee!

icon-energieadviesPersoonlijk energieadvies bij u thuis

100% Onafhankelijk

Bespaar tot € 400 per jaar

Zorgeloos overstappen

Stap 1) Kies uw club   >>   Stap 2) Kies prijsvergelijker   >>   Stap 3) Bespaar met Energieadvies   >>   Stap 4) Wij doneren aan uw club!

Herkent u dit?

Opzegboetes? Vastrecht? Variabele tarieven? Variabele contracten? Vaste contracten? Sjoemelstroom? Enkeltarief? Dag- & Nachttarief? Teruglevering zonne-energie? Klopt de bewering van telefonische verkopers eigenlijk wel: Is voor de ZZP-er een zakelijke contract voordeliger dan een consumentencontract? Heeft u geen zin of tijd zich in uw energiecontract te verdiepen, maar wilt u wel voordelige en/of groene energie? Lees dan verder.

Voorbeeldberekening besparing & donatie

“Niels Rouwhorst en Renate Rensing gaan €282,- besparen op een energiecontract van 1 jaar. Zij kozen voor een advies. De adviesvergoeding bedraagt €84,- (30% van €282,-). Hiervan gaat €21,- naar Corsogroep Zieuwentseweg (25% van €84,-). Conclusie: Het advies bespaart Niels en Renate het komende jaar dus €198,- netto én levert €21,- op voor Corsogroep Zieuwentseweg.”
Niels & Renate

Voordelen Robin Good Energieadvies

Wij doneren uw club 25% van de adviesvergoeding!
Ben Boschker, de ondernemer achter Robin Good Deals, is constant op zoek naar methoden om de wereld nog een stukje mooier te maken. Hij zag dat veel maatschappelijke organisaties continue worstelen om voldoende inkomsten te genereren om de club draaiende te houden. Daarom doneert Robin Good Deals 25% van de adviesvergoeding aan lokale sportverenigingen, cultuurclubs, milieuclubs en andere goede doelen. Na het energieadvies kunt u aangeven welke club u wil steunen.
Bespaar tot €400,- per jaar!
Wist u dat… U als loyale klant tot € 400,- per jaar méér betaalt voor uw energierekening dan klanten die regelmatig switchen van energieleverancier? Stel dat u al 10 jaar bij dezelfde energieleverancier zit, dan heeft u in die 10 jaar dus € 4.000,- teveel betaald! Met het Robin Good Energieadvies helpen wij u de komende contractperiode tot € 400 per jaar te besparen. Bij een 3-jarig contract kan dat dus oplopen tot € 1200,-
Persoonlijk energieadvies bij u thuis
Wij geloven niet in ‘One size fits all’. De ‘gemiddelde klant’ zijn wij nog nooit tegengekomen. Ieder huishouden is anders en wij baseren ons advies altijd op uw persoonlijke situatie en wensen. Dit leidt ertoe dat voor iedere klant een ander product van een andere energieleverancier interessant is. Wij komen graag bij u thuis om ons advies toe te lichten, uw vragen te beantwoorden en de overstap in gang te zetten.
100% Onafhankelijk = Alle energieleveranciers
Robin Good Deals is 100% onafhankelijk. Vrijwel alle ‘gratis’ adviseurs doen alsof ze leveranciers met elkaar vergelijken, maar hebben in werkelijkheid contractafspraken met slechts 2 of 3 leveranciers. Deze ‘gratis’ adviseurs zijn in wezen erg dure adviseurs, aangezien zij werken met zogenaamde adviseurstarieven. Adviseurstarieven zijn gemiddeld zo’n € 200 per jaar duurder dan de scherpe internettarieven die wij voor u zoeken. Bij een 5-jarig contract zijn wij dan € 1000 voordeliger. Wij vergelijken vrijwel alle energieleveranciers in ons advies. Daarbij zoeken wij constant de beste internettarieven. Dit maakt dat wij de beste deal passend bij uw persoonlijke situatie vinden. Omdat onze schoorsteen ook moet roken vragen wij een adviesvergoeding van u. Hierover kunt u meer lezen onder het kopje ‘Eerlijke adviesvergoeding: No cure, no pay’.
Eerlijke adviesvergoeding: No cure, no pay
De adviesvergoeding bedraagt een percentage van de verwachte besparing. Wij hebben dus belang bij een zo groot mogelijke besparing voor u. Kunnen wij niks voor u besparen, dan betaalt u dus niks.

 • Looptijd energiecontract 1 jaar: 30% van de verwachte besparing
 • Looptijd energiecontract 3 jaar: 27,5% van de verwachte besparing
 • Looptijd energiecontract 5 jaar: 25% van de verwachte besparing
Groen, grijs of sjoemelstroom?
Gaat u voor het voordeligste contract of wilt u liever groene en voordelige stroom? Wij maken inzichtelijk hoeveel groene stroom u extra kost, zodat u zelf de afweging kunt maken. Wist u dat… Groene stroom vaak sjoemelstroom is? Veel energieleveranciers investeren niet in nieuwe duurzame energiebronnen, maar kopen voor €2,- per jaar per huishouden certificaten (GvO’s), bijvoorbeeld van Noorse waterkrachtcentrales uit de jaren ’80. Uiteraard maken ze wel graag reclame met deze sjoemelstroom.

 

 

 

Groene stroom of sjoemelstroom: Wat is het verschil?

Contractwekker: Nooit meer teveel betalen
Stuur de bevestigingsmail met contractgegevens van uw nieuwe energieleverancier naar info@RobinGoodDeals.com. Wij nemen dan ruim voor het aflopen van uw nieuwe contract contact met u op zodat u uw energielasten laag kunt houden door opnieuw een overstap te maken op basis van een Robin Good Energieadvies. Zo betaalt u nooit meer teveel voor uw energie! Bovendien gaat bij uw volgende overstap of verlenging weer 25% van de fee naar uw club!

Aanvraagformulier Robin Good Energieadvies

Vraag vandaag de Quickscan aan. (Deze maand gratis!)

* De Gratis Quickscan vertelt u hoeveel wij voor u kunnen besparen op uw energierekening. Vervolgens kunt u besluiten een Robin Good Energieadvies af te nemen.CHECK GRATIS wat u kunt besparen op uw energierekening

  Uw naam

  Uw e-mail

  Uw telefoonnummer

  Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord. (www.robingooddeals.com/av)

  Al 281 mensen gingen u voor.