Hoe werkt het?

RobinGoodDeals biedt u de kans uw eigen club te sponsoren zonder dat het u geld kost. Sterker nog, het gebruik van onze onafhankelijke prijsvergelijkers is gratis én kan u vele honderden euro’s per jaar besparen op uw vaste lasten!

Stap 1) Kies uw club

De eerste stap is het kiezen van de club die u wil sponsoren zonder dat het u geld kost. U kunt hier uw club kiezen. De clubs staan eerst gesorteerd op gemeente en vervolgens op naam van de club.

Stap 2) Kies prijsvergelijker

De tweede stap is het kiezen van het product waarop u wil besparen. In de meeste gevallen betreft dit een prijsvergelijker. In het geval van energie kunt u ook kiezen voor een 100% onafhankelijk en persoonlijk advies.

Stap 3) Vergelijk & Bespaar

De derde stap is het invullen van de prijsvergelijker. Mensen ervaren het vaak als handig om hun huidige contract erbij te houden om te kunnen vergelijken op voorwaarden en prijs. Op basis van uw persoonlijke wensen geeft de prijsvergelijker aan welk product van welke leverancier het beste bij u past en/of het voordeligst is. Vergelijk de weergegeven opties en kies uw product. Dit product sluit u veelal af binnen de prijsvergelijker. In andere gevallen stuurt de prijsvergelijker u naar de website van de leverancier en kunt u het product daar afsluiten. Zo bespaart u eenvoudig honderden euro’s op uw vaste lasten! Vergeet dus ook niet naar uw andere producten te kijken, zoals energie, uw zorgverzekering of uw autoverzekering!

Stap 4) Wij doneren aan uw club!

Voor stap 4 hoeft u niets te doen. Afhankelijk van de prijsvergelijker en leverancier ontvangen wij binnen enkele maanden na uw overstap een vergoeding. Hiermee kunnen wij uw club sponsoren. Simpel toch?

Begin direct met besparen en deel onze website met andere leden van uw club!

Optioneel – Stap 5) Robin Good Alerts

Om het u extra gemakkelijk te maken kunt u de bevestigingsmail van uw nieuwe contract per e-mail naar ons sturen (info@robingooddeals.com). Ruim voor de einddatum van het contract sturen wij u dan een seintje, een Robin Good Alert. Zo betaalt u nooit meer teveel! Ook als u nog nog vast zit aan een lopend contract kunt u ons mailen met de einddatum van uw huidige contract. Wederom attendeert een Robin Good Alert u ruim tevoren op de mogelijkheid te besparen door het maken van een overstap.

RobinGoodDeals

Hoe werkt het?
Hoe verdient RobinGoodDeals?

Als u een abonnement afsluit via een van onze prijsvergelijkers dan ontvangen wij eenmalig een advertentievergoeding van de verkopende partij. Een deel hiervan doneren wij rechtstreeks aan de club van uw keuze. Het andere deel gebruiken we om onkosten te dekken en meer clubs te bereiken. Zo kunnen we bouwen aan ons doel om huishoudens en bedrijven te helpen besparen op hun vaste lasten en tegelijkertijd zoveel mogelijk penningmeesters te helpen met het genereren van extra inkomsten voor de clubkas.

Hoe onafhankelijk is RobinGoodDeals?

RobinGoodDeals is 100% onafhankelijk en niet via ingewikkelde aandelenconstructies verbonden aan derde partijen. Dit vinden wij erg belangrijk omdat dit u de beste deal oplevert!

De ondernemer, Ben Boschker, heeft met zijn achtergrond in de financiële sector gezien welke negatieve gevolgen ‘gratis’ advies kan hebben voor mensen die ten onrechte vertrouwden op hun adviseur. In werkelijkheid was het advies gigantisch duur en sloten consumenten niet passende en veel te dure producten af omdat de adviseur er goed aan verdiende. De woekerpolisaffaires en de restschuldproblematiek zijn hier slechts enkele gevolgen van.

In 2016 is Ben Boschker begonnen met onafhankelijk en persoonlijk energieadvies. Voor dit energieadvies vragen wij een vergoeding aan huishoudens. Hiermee wijken wij af van wat gebruikelijk is in de energiemarkt. We merkten dat onze klanten hieraan moesten wennen, omdat zij gewend waren aan zogenaamde ‘gratis’ adviseurs of verkopers. Maar als we uitleggen dat deze ‘gratis’ adviseurs in wezen hele dure verkopers zijn en slechts verbonden zijn aan 1 of 2 (energie)leveranciers, terwijl ze zich vaak doen voorkomen alsof ze alle leveranciers vergelijken, snappen veel mensen direct dat het onder aan de streep veel goedkoper is te betalen voor onafhankelijk en persoonlijk advies. Omdat onze vergoeding hoger is naarmate wij meer voor u kunnen besparen hebben wij belang bij het vinden van de beste internetdeal passend bij uw persoonlijke situatie. Deze deals zijn al snel €200 per jaar voordeliger dan de adviseurstarieven. Reken uit wat dat scheelt op een energiecontract van 5 jaar!

Waarom zijn jullie prijsvergelijkers dan gratis?

Prijsvergelijkers zijn gratis in gebruik omdat wij voor elk afgesloten abonnement eenmalig een advertentievergoeding van de verkopende partij ontvangen. De hoogte van de vergoeding heeft geen impact op de positie in de prijsvergelijker.

Waarom zou ik de prijsvergelijkers van RobinGoodDeals gebruiken i.p.v. GasLicht, Independer, Overstappen of HoyHoy?

Simpel, voor u persoonlijk maakt het geen verschil: De deals op de verschillende bekende prijsvergelijkingssites zijn min of meer hetzelfde als bij ons. Voor uw club maakt het echter wel verschil: Voor elke overstap doneren wij tot wel 15 euro aan uw club!

Ook informeren wij u ruim voor het aflopen van uw contract door middel van een Robin Good Alert, zodat u nooit meer teveel hoeft te betalen.

Prijsvergelijkers & Overstappen

Waarom niet rechtstreeks bij de leverancier aanmelden?
Waarom niet loyaal blijven aan mijn leverancier?

Wat nu als we deze vraag eens omdraaien: Waarom blijven leveranciers niet loyaal aan hun klant?

In dat geval zou u als loyale klant pro-actief benaderd worden door uw leverancier met het aanbod om geld te besparen door over te stappen naar een beter passend product. U zou dan net zulke goede voorwaarden krijgen als nieuwe klanten. In werkelijkheid worden nieuwe klanten (het eerste jaar) in de watten gelegd. Marketing Intelligende Analysten weten namelijk op basis van big data dat jaarlijks slechts een klein percentage van de loyale klanten de moeite neemt om daadwerkelijk over te stappen naar een andere leverancier. Ze maken gewoon een koude berekening: Hieruit blijkt dat het lucratief is deze ‘sleepers’ een aanzienlijk hogere prijs te rekenen en de paar overstappers op de koop toe te nemen. In sommige gevallen doen ze u een ‘schijnaanbod’ om uw contractperiode te verlengen. Illustrerend voorbeeld is dat vele van onze klanten nadat zij daadwerkelijk een overstap gemaakt hebben ineens een aanzienlijk scherper aanbod krijgen van hun oude energieleverancier. Vraagt u zich ook af waarom het nu ineens wel kan?

Club

Hoe kan ik mijn club aanmelden?

Energie

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op het energieadviesgesprek?
Waar kan ik informatie vinden over energieleveranciers?

EnergieWijzer van ConsuWijzer, het overheidsloket voor consumenten van ACM (Autoriteit Consument & Markt)

Verzekeringen

Verzekeringen?

Middeling inkomstenbelasting

Middeling?