RobinGoodDeals

Waarom zou ik de prijsvergelijkers van RobinGoodDeals gebruiken i.p.v. GasLicht, Independer, Overstappen of HoyHoy?
Simpel, voor jou persoonlijk maakt het geen verschil: De deals op de verschillende bekende prijsvergelijkingssites zijn min of meer hetzelfde als bij ons. Voor jouw club maakt het echter wel verschil: Voor elke overstap of verlenging doneren wij tot wel 15 euro aan jouw club! Ook informeren wij je ruim tevoren op het aflopen van jouw contract indien je je aanmeldt voor de Contractwekker. Zo betaal je nooit meer teveel.
Hoe werkt het?
Hoe verdient RobinGoodDeals?
Als je een abonnement afsluit via een van onze prijsvergelijkers dan ontvangen wij eenmalig een advertentievergoeding van de verkopende partij. Een deel hiervan doneren wij rechtstreeks aan de club van jouw keuze. Het andere deel gebruiken we om onkosten te dekken en meer clubs te bereiken. Zo kunnen we bouwen aan ons doel om huishoudens en bedrijven te helpen besparen op hun vaste lasten en tegelijkertijd zoveel mogelijk penningmeesters te helpen met het genereren van extra inkomsten voor de clubkas.
Waarom zijn jullie prijsvergelijkers dan gratis?
Prijsvergelijkers zijn gratis in gebruik omdat wij voor elk afgesloten abonnement eenmalig een advertentievergoeding van de verkopende partij ontvangen. De hoogte van de vergoeding heeft geen impact op de positie in de prijsvergelijker.
Hoe onafhankelijk is RobinGoodDeals?
RobinGoodDeals is 100% onafhankelijk en niet via ingewikkelde aandelenconstructies verbonden aan derde partijen. Dit vinden wij erg belangrijk omdat dit jou de beste deal oplevert! De initiatiefnemer, Ben Boschker, heeft met zijn achtergrond in de financiële sector gezien welke negatieve gevolgen ‘gratis’ advies kan hebben voor mensen die ten onrechte vertrouwden op hun adviseur. In werkelijkheid was het advies gigantisch duur en sloten consumenten niet passende en veel te dure producten af omdat de adviseur er goed aan verdiende. De woekerpolisaffaires en de restschuldproblematiek zijn hier slechts enkele gevolgen van. In 2016 is Ben Boschker begonnen met onafhankelijk en persoonlijk energieadvies. Voor dit energieadvies vragen wij een vergoeding aan huishoudens. Hiermee wijken wij af van wat gebruikelijk is in de energiemarkt. We merkten dat onze klanten hieraan moesten wennen, omdat zij gewend waren aan zogenaamde ‘gratis’ adviseurs of verkopers. Na uitleg dat deze ‘gratis’ adviseurs in wezen dure verkopers zijn en slechts verbonden zijn aan 1 of 2 (energie)leveranciers, terwijl ze zich vaak doen voorkomen alsof ze alle leveranciers vergelijken, snappen veel mensen direct dat het onder aan de streep veel goedkoper is te betalen voor onafhankelijk en persoonlijk advies. Omdat onze vergoeding hoger is naarmate wij meer voor jou kunnen besparen hebben wij belang bij het vinden van de beste internetdeal passend bij uw persoonlijke situatie. Deze deals zijn al snel €200 per jaar voordeliger dan de adviseurstarieven. Reken uit wat dat scheelt op een energiecontract van 5 jaar!

Prijsvergelijkers & Overstappen

Waarom niet rechtstreeks bij de leverancier aanmelden?
ConsuWijzer zegt hierover het volgende: “Tip: veel aanbiedingen op een vergelijkingssite zijn uniek. En dus niet terug te vinden op de website van het energiebedrijf.”
Waarom niet loyaal blijven aan mijn leverancier?
Wat nu als we deze vraag eens omdraaien: Waarom blijven leveranciers niet loyaal aan hun klant? In dat geval zou je als loyale klant pro-actief benaderd worden door jouw leverancier met het aanbod om geld te besparen door over te stappen naar een beter passend product. Je zou dan net zulke goede voorwaarden krijgen als nieuwe klanten. In werkelijkheid worden nieuwe klanten (het eerste jaar) in de watten gelegd. Marketing Intelligende Analysten weten namelijk op basis van big data dat jaarlijks slechts een klein percentage van de loyale klanten de moeite neemt om daadwerkelijk over te stappen naar een andere leverancier. Ze maken gewoon een koude berekening: Hieruit blijkt dat het lucratief is deze ‘sleepers’ een aanzienlijk hogere prijs te rekenen en de paar overstappers op de koop toe te nemen. Vaak doen ze je een ‘schijnaanbod’ om jouw contractperiode te verlengen. Illustrerend voorbeeld is dat vele van onze klanten nadat zij daadwerkelijk een overstap gemaakt hebben ineens een aanzienlijk scherper aanbod krijgen van hun oude energieleverancier. Vraagt jij je ook af waarom het nu ineens wel kan?

Club

Hoe kan ik mijn club aanmelden?
Stuur een e-mail naar info@robingooddeals.com. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden.

Energie

Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op het energieadviesgesprek?
Waar kan ik informatie vinden over energieleveranciers?
EnergieWijzer van ConsuWijzer, het overheidsloket voor consumenten van ACM (Autoriteit Consument & Markt)