Hoe werkt het?

RobinGoodDeals biedt je de kans jouw eigen club te sponsoren zonder dat het je geld kost. Sterker nog, het gebruik van onze onafhankelijke prijsvergelijkers is gratis én kan je vele honderden euro’s per jaar besparen op jouw vaste lasten!

Stap 1: Kies jouw club

De eerste stap is het kiezen van de club die je wil sponsoren zonder dat het je geld kost. Je kunt hier jouw club kiezen. De clubs staan eerst gesorteerd op gemeente en vervolgens op naam van de club.

Stap 2: Kies prijsvergelijker

De tweede stap is het kiezen van het product waarop je wil besparen. In de meeste gevallen betreft dit een prijsvergelijker. In het geval van energie kun je ook kiezen voor een 100% onafhankelijk en persoonlijk advies.

Stap 3: Vergelijk & Bespaar

De derde stap is het invullen van de prijsvergelijker. Mensen ervaren het vaak als handig om hun huidige contract erbij te houden om te kunnen vergelijken op voorwaarden en prijs. Op basis van jouw persoonlijke wensen geeft de prijsvergelijker aan welk product van welke leverancier het beste bij je past en/of het voordeligst is. Vergelijk de weergegeven opties en kies jouw product. Dit product sluit je veelal af binnen de prijsvergelijker. In andere gevallen stuurt de prijsvergelijker je naar de website van de leverancier en kun je het product daar afsluiten. Zo bespaar je eenvoudig honderden euro’s op jouw vaste lasten! Vergeet dus ook niet jouw andere producten tegen het licht te houden, zoals je energiecontract, jouw zorgverzekering of jouw autoverzekering!

Stap 4: Wij doneren aan jouw club!

Voor stap 4 hoeft jij niets te doen. Afhankelijk van de prijsvergelijker en leverancier ontvangen wij binnen enkele maanden na jouw overstap een vergoeding. Hiermee kunnen wij jouw club sponsoren. Simpel toch?

Begin direct met besparen en deel onze website met andere leden van jouw club!

Optioneel – Stap 5: Stel een contractwekker in!

Om het je extra gemakkelijk te maken kun je de bevestigingsmail van jouw nieuwe contract per e-mail naar ons sturen (info@robingooddeals.com). Ruim voor de einddatum van het contract sturen wij je dan een seintje. Zo betaal je nooit meer teveel! Ook als je nog vast zit aan een lopend contract kun je ons mailen met de einddatum van jouw huidige contract. Wederom attendeert onze contractwekker je ruim tevoren op de mogelijkheid te besparen door het maken van een overstap of het verlengen van je huidige contract.

Meer weten?

Bekijk de Veelgestelde Vragen