Missie

Alles voor een eerlijke klantbehandeling!

Wij geloven dat je een eerlijke klantbehandeling door multinationals en overheden slechts kunt afdwingen door te stemmen met je portemonnee. Echter, dit stemmen is vaak een tijdrovend en ingewikkeld proces. Door middel van onafhankelijke prijsvergelijkers en adviezen maakt onze held Robin Good Deals het voor jou eenvoudig te stemmen met je portemonnee.

Samen maken wij het verschil!

Een ‘Good Deal’ voor jou (lagere maandlasten) en de maatschappij (Donaties aan jouw club en minder CO2).

Eerlijk = Eerlijk

Bedrijven dienen hun klanten eerlijk te behandelen.

  • Eerlijk = Klanten pro-actief informeren dat ze recht hebben op specifieke kortingen of een burger op een belastingteruggave. Weg met het doelbewust in eigen zak steken van gelden die toebehoren aan de klant, door het niet te informeren.
  • Eerlijk = Loyale klanten gelijk behandelen aan nieuwe klanten. Weg met de sleeperstarieven, waardoor je honderden euro’s per jaar teveel betaalt!
  • Eerlijk = Kolenstroom niet verkopen als groene stroom door het opkopen van een spotgoedkoop certificaatje. Weg met de sjoemelstroom!
  • Eerlijk = Openheid geven over de beloning die een adviseur ontvangt. Niet doen alsof adviseurs gratis advies geven. De meeste adviseurs zijn gewoon verkopers. Weg met ‘gratis’ adviseurs!
  • Eerlijk = Eerlijk vertellen dat Robin Good Deals inkomsten nodig heeft om onkosten te dekken en meer clubs te helpen. Zo kunnen we bouwen aan ons doel om huishoudens en bedrijven te helpen besparen op hun vaste lasten en tegelijkertijd zoveel mogelijk penningmeesters te helpen met het genereren van extra inkomsten voor de clubkas.

100% Onafhankelijk

  • Onze prijsvergelijkers zijn 100% onafhankelijk en bieden jou dus zeer scherpe deals.
  • Robin Good Deals is 100% onafhankelijk. Het wordt niet gefinancierd door externe financiers zoals banken of grote energiebedrijven.
  • 100% Onafhankelijk en persoonlijk advies biedt jou de beste deal. RobinGoodDeals irriteert zich aan zogenaamde ‘gratis’ adviseurs. Deze gladde verkopers van bijvoorbeeld één specifieke energiemaatschappij geven geen advies. Wij vragen als vergoeding een percentage van uw besparing. Daardoor hebben wij belang bij een zo groot mogelijke besparing voor u.

Met hart voor de samenleving

Jouw club naar keuze ontvangt een deel van de advertentievergoeding die Robin Good Deals ontvangt van de verkopende partij als jij een abonnement afsluit via een van onze prijsvergelijkers. Het andere deel gebruiken we om onkosten te dekken en meer clubs te helpen. Zo kunnen we bouwen aan ons doel om huishoudens en bedrijven te helpen besparen op hun vaste lasten en tegelijkertijd zoveel mogelijk penningmeesters te helpen met het genereren van extra inkomsten voor de clubkas.

Daarnaast leveren bedrijven wat jij als consument vraagt. Jij kunt dus stemmen met je portemonnee! Zowel onze energievergelijkers als een persoonlijk Energieadvies maken het je gemakkelijk te kiezen voor leveranciers die daadwerkelijk investeren in groene stroomopwekking. Weg met de sjoemelstroom!

Big data werkt voor jou!

Jouw gegevens leveren jou voordeel op! Uiteraard worden deze zorgvuldig beheerd.