Team

Ben Boschker MSc.

Ben Boschker MSc.

Social Entrepreneur

Bespaar tot € 400,- per jaar met het Robin Good Energieadvies!

“Mijn drive is op ondernemende wijze onze mooie maatschappij een beetje mooier te maken. Het geeft mij een voldaan gevoel mensen te kunnen helpen met het realiseren van een aanzienlijke besparing op hun vaste lasten, waaronder de energierekening. Door massaal over te stappen bij te hoge tarieven dwingen we bedrijven hun loyale klanten eerlijk te behandelen. Gelooft u net als ik in marktwerking als het mechanisme om de energietransitie te versnellen?

Tot slot wil ik graag goede doelen en lokale verenigingen helpen aan extra geld in de clubkas, zodat zij hun waardevolle activiteiten kunnen doorzetten.”

Mijn drive

“Mijn drive is op ondernemende wijze onze mooie maatschappij een beetje mooier te maken. Al gedurende mijn studie Bedrijfseconomie en Master Financial Management aan de Universiteit van Tilburg heb ik een haalbaarheidsonderzoek gedaan voor een eigen wervings- en selectiebureau die zou bijdragen om de braindrain en ontgroening van de Achterhoek teniet te doen. In 2012, op het moment dat bankbashing de nationale volkssport (woekerpolisaffaires, restschulden) was, koos ik bewust voor het noodlijdende SNS REAAL. Ik ploeter liever met mijn laarzen door de modder, dan dat ik behoor tot de beste stuurlui die aan wal staan. Samen met enkele Jong-SNS-collega’s startte ik in 2013 de lobbygroep Pensioen voor Jongeren om jongeren onder de 40 jaar bewust te maken van het onhoudbare pensioenstelsel en het belang van jongeren hoorbaar te maken in politiek Den Haag. De laatste anderhalf jaar heb ik mij als Business Developer hard gemaakt voor de lokale energiecoöperatie 070Energiek en de methode EnergyParty.”